Stationsstraat 174 , 9550 Herzele

De garantie op verse groenten én fruit start hier bij Groenten - & Fruitcentrale.

053 63 10 26 053 63 10 26

Dagelijkse levering van fruit en groenten

U heeft een restaurant of een andere horecazaak? Dan is het belangrijk dat u dagelijks kunt rekenen op de levering van fruit en groenten in Herzele en omgeving. En daarvoor kunt u best een beroep doen op Groenten- & Fruitcentrale. Wij regelen alles tot in de puntjes.

Verlies geen tijd

U geeft ons door wat u allemaal nodig heeft en wij zorgen ervoor dat alles netjes tot bij u geleverd wordt. U verliest zo geen tijd, want u heeft het ongetwijfeld al druk genoeg. Wij kunnen leveren aan restaurants, feestzalen, traiteurs en voedingswinkels (zoals slagers en bakkers). Ook als u binnenkort een groot feest bij u thuis organiseert, hebben wij bepaalde oplossingen voor u in petto. Samen met u bekijken wij wat u allemaal nodig heeft. Wij hebben een ruime ervaring en kunnen dat heel goed inschatten. Vervolgens zorgen wij ook voor de levering.

Contacteer ons snel

Graag wat meer informatie over onze diensten voor de levering van fruit en groenten in Herzele en omgeving? Neem dan contact op met Hilde Van De Velde van Groenten- & Fruitcentrale.