Stationsstraat 174 , 9550 Herzele

De garantie op verse groenten én fruit start hier bij Groenten - & Fruitcentrale.

053 63 10 26 053 63 10 26

Heerlijke rauwkost- en fruitsalades

U heeft al kunnen ontdekken dat wij een groot assortiment aan groenten en fruit te bieden hebben. Maar wist u dat Groenten- & Fruitcentrale ook talrijke heerlijke salades van fruit en rauwkost in Herzele in zijn assortiment heeft?

Dagverse producten

Ook hierbij werken we enkel met kwaliteitsvolle en dagverse producten. Zo zijn er onze rauwkostsalades, met onder meer Bretoense salade, Italiaanse salade, barbecuesalade, huissalade, slamix, Griekse salade en lentesalade. Of er is onze heerlijke fruitsalade, die niet te versmaden is. Het zijn allemaal gezonde tussendoortjes. Wij denken bijvoorbeeld aan de volgende salades: gemengde fruitsalade, meloensalade, rodevruchtensalade, aardbeienkwark en bosvruchtenkwark.

Versneden groenten

Alle groenten die bij ons aangeleverd worden, worden meteen versneden. Zo hoeft u daar alvast geen kostbare tijd meer mee te verliezen. Wat had u gedacht van onze geraspte wortels, geraspte knolselder, soepgroenten en slamix. Ze zijn ook aangewezen voor barbecues en eetfestijnen. Wilt u graag meer informatie over onze rauwkost? Neem dan vandaag nog contact op met Hilde Van De Velde van Groenten- & Fruitcentrale in Herzele.